Streaming och Livesändningar

Livesänd ditt event eller föreläsning på bästa sändningstid

Idag behöver man inte synas på TV för att nå ut till en stor publik. Det kanske räcker, eller rent av är det bästa, om du sitter i din egen soffa. Du kan kommunicera effektivt med dina kontakter genom livestreaming.
Sänd:
ditt event
din matlagningsshow
er debatt
ett seminarium
eSport
din föreläsning
ditt webinarim
eller din vlogg live.

Allt för att få så bra spridning som möjligt. Livestreaming prioriteras av de flesta stora sociala kanalerna idag och det finns saker som du kan göra för att boosta engagemanget under din livesändning. Det vill vi hjälpa dig med, inte bara leverera tekniken gör att det ser proffsigt ut. 

 

Sänd på alla kanaler samtidigt

Få maximal räckvidd för din kanal och nå följare i olika kanaler genom att sända samtidigt där följare finns. De flesta kanalerna går idag att sända live på. Ofta har man följare och publik på olika platser som man behöver nå ut till, välj dina kanaler och maximera räckvidden.

Oavsett vilken kanal du vill synas i, ser vi till att du kan koppla med dina följare. 

Vad krävs för att sända live? 

Idag krävs det inte mycket mer än en kamera för att sända live. Men givetvis kan man göra det mer avancerat än så. För att få en bra sändning behövs bra kamera, bra ljud och bra ljus. Vi tittar på de förutsättningar som finns och anpassar produktionen därefter. 

Studiosändning

Behöver du och ditt företag tillgång till studio? Ni har alltid möjlighet att göra era livesändningar från oss. Vi anpassar studion efter önskemål och ser till att allting är på plats när ni ska starta. Vi kan även bygga upp tillfälliga studios på mässor eller event.  

Boka in ett möte med oss för att diskutera igenom dina önskemål

Dnb Logo Detail
Acc Vast
Myh Logo
Logga
ICA
Logo Handels
VSP Logo
IST LOGO
LCLOGO

Boka en gratis konsultation!

 Kul att du kommit ända hit ner! Det kanske är dags att ta en titt i kalendern och boka ett möte för att se vad vi kan hjälpa dig med. 

Viktor Rommedahl
Kundansvarig och Producent
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

David Sturesson
Creative Director
david@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Port Anders Gata 9
722 12 Västerås

Vägbeskrivning