Video

Ett axplock av videor som vi har producerat. Är du intresserad av en egen? Maila oss

 

Västerås Science Park

Det finns många fördelar med att vara medlem i nätverket Västerås science park och i denna film får medlemmarna själva berätta hur det gynnar dem. Ett effektivt sätt att få fler personer att intressera sig för företaget!

North Spawn - Promotion video

North Spawn är ett gamingevent i Västerås som hålls för första gången i november 2018 och vi fick chansen att hjälpa dem skapa en promotionvideo för eventet. En promotionvideo är ett perfekt sätt att marknadsföra kommande event och ge tittarna ett smakprov på vad som kommer hända på eventet.

CARBUY - Reklamfilm

Animerad video för en ny onlinetjänst där du köper bil på nätet. Animerade videos kan vara bra för att på ett enkelt sätt visa upp hur en produkt eller tjänst fungerar i både reklam- och informationssyfte.

Taxi Västerås - Reklamfilm

Taxi Västerås ville ha en reklamfilm som skulle hjälpa dem bygga upp sitt varumärke och synas lokalt. Watermark stod för idé, produktion av video och musikproduktion. TV-reklamen sänds under delar av året på TV3 och Kanal 5.

Executive People - Reklamfilm

För VD- och styrelseutbildningsföretaget Executive People gjorde vi fyra filmer om deras olika relevanta utbildningar. Tittarna får information om utbildningarna både från företagets VDs perspektiv men även från några av de som faktiskt gick utbildningen.

Dialect Unified - Instruktionsfilm

För företaget Dialect har vi gjort instruktionsfilmer för att underlätta supporten hos Dialect och deras mobila växellösning Unified. Instruktionsfilmer är en bra lösning när du på ett enkelt sätt vill kommunicera ut hur en tjänst eller produkt fungerar.

Aktivt Uteliv Friskvårdskortet - Reklamfilm

Aktivt uteliv ville göra en reklamfilm om sitt friskvårdskort och visa upp charmen med att träna utomhus istället för på gym för att påverka fler till att köpa deras friskvårdskort istället för gymkort.

EFI - Dokumentär

Resultatet av vårt första GiveBack projekt. En 12 minuter lång dokumentär om EFI Fadder och deras arbete med barn och ungdomar nere i Rumänien. Läs mer på: www.wml.se/giveback

En kall dag i januari - Livsstilsvideo

Om du på ett kreativt sätt vill skicka en hälsning till dina kunder kan en livsstilsvideo vara ett bra alternativ. Med denna film önskade vi på Watermark Media Lab våra följare på våra sociala medier en god fortsättning 2015.

M.A.D Cheeseburger - Event

Var det någon som sa cheeseburgare? När det gäller mat så är vi alltid All In. Vi skulle skapa en video för att marknadsföra eventets kommande tävlingar. Det blev totalt 7 videklipp att lägga upp på facebook och instagram. Kanske att det slank ner en och annan cheeseburgare också…

DNB Dealerpad - Instruktionsfilm

Vi hjälpte DNB att göra en utbildnings- och säljvideo för deras bilfinaniseringsapp Dealerpad. Utbildningsvideos kan med fördel användas till att utbilda personal om en ny produkt/tjänst. De kan även användas i säljsyfte för att få kunden att enklare förstå produkten och vilja köpa den.

Gearwheel - Mässvideo

Produktionsvideo för Gearwheels innovation; växlingsbara rullstolshjul. Videon används flitigt som presentation på mässor över hela Sverige. Produktionsvideos är ett perfekt sätt att presentera sin nya produkt på.

Celebrate Her 2016 - Reklamspot

Konferenstrailer för den färgrika kvinnokonferensen Celebrate her som hålls varje år. En konferenstrailer är ett bra sätt att marknadsföra en konferens eller ett event för att få fler personer att känna till konferensen och vilja komma dit.

Kontakt

Vår hemmaplan är Västerås men vi skulle resa jorden runt tillsammans med dig för en bra story.

Ring, maila eller kom förbi på en kaffe!

Viktor Rommedahl
Kundansvarig och Producent
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Sigurdsgatan 35c
721 30 Västerås

Vägbeskrivning