Videoproduktion

Videoproduktion

En videoproduktion kan vara startskottet för en starkare marknadsföring av ert varumärke eller  era tjänster.

Vare sig du vill förmedla fakta eller känsla så kan video hjälpa dig att nå ut och synas hos dina kunder. Men kanske är det en del i ledet av en bredare marknadsföringskampanj som ska synas över flera olika plattformar och skapa en röd tråd för din kommuniktion.

Är du intresserad av att höra vad vi har för idéer för just ditt varumärke? Kontakta oss så tar vi en kaffe och pratar framtid, mål och drömmar.

 

 

Västerås Science Park

Det finns många fördelar med att vara medlem i nätverket Västerås science park och i denna film får medlemmarna själva berätta hur det gynnar dem. Ett effektivt sätt att få fler personer att intressera sig för företaget!

North Spawn - Promotion video

North Spawn är ett gamingevent i Västerås som hålls för första gången i november 2018 och vi fick chansen att hjälpa dem skapa en promotionvideo för eventet. Videon låg till grund för all marknadsföring och löpte som en röd tråd genom allt från hemsida till trycksaker.

Region Västmanland IVA - Story

Region Västmanland ville visa vad som händer inne på intensivvården under en pandemi och kommunicera till invånarna, vikten av att fortsätta hålla avstånd och följa allmänna rekommendationer. Det är inte över än. För hela filmen besök Region Västmanland på facebook.

CARBUY - Reklamfilm

Animerad video för en ny onlinetjänst där du köper bil på nätet. Animerade videos kan vara bra för att på ett enkelt sätt visa upp hur en produkt eller tjänst fungerar i både reklam- och informationssyfte.

Taxi Västerås - Reklamfilm

Taxi Västerås ville ha en reklamfilm som skulle hjälpa dem bygga upp sitt varumärke och synas lokalt. Watermark stod för idé, produktion av video och musikproduktion. TV-reklamen sändes ursprungligen på TV men har sedan dess också använts flitigt på flygplatser och i sociala medier. I samband med filmningen fotades också åkarna för att samma känsla skulle finnas med i bilderna runt marknadsföringen.

Executive People - Reklamfilm

För VD- och styrelseutbildningsföretaget Executive People gjorde vi fyra filmer om deras olika relevanta utbildningar. Tittarna får information om utbildningarna både från företagets VDs perspektiv men även från några av de som faktiskt gick utbildningen.

Dialect Unified - Instruktionsfilm

För företaget Dialect har vi gjort instruktionsfilmer för att underlätta supporten hos Dialect och deras mobila växellösning Unified. Instruktionsfilmer är en bra lösning när du på ett enkelt sätt vill kommunicera ut hur en tjänst eller produkt fungerar.

Aktivt Uteliv Friskvårdskortet - Reklamfilm

Aktivt uteliv ville göra en reklamfilm om sitt friskvårdskort och visa upp charmen med att träna utomhus istället för på gym för att påverka fler till att köpa deras friskvårdskort istället för gymkort.

EFI - Dokumentär

Resultatet av vårt första GiveBack projekt. En 12 minuter lång dokumentär om EFI Fadder och deras arbete med barn och ungdomar nere i Rumänien. Läs mer på: www.wml.se/giveback

En kall dag i januari - Livsstilsvideo

Om du på ett kreativt sätt vill skicka en hälsning till dina kunder kan en livsstilsvideo vara ett bra alternativ. Med denna film önskade vi på Watermark Media Lab våra följare på våra sociala medier en god fortsättning 2015.

M.A.D Cheeseburger - Event

Var det någon som sa cheeseburgare? När det gäller mat så är vi alltid All In. Vi skulle skapa en video för att marknadsföra eventets kommande tävlingar. Det blev totalt 7 videklipp att lägga upp på facebook och instagram. Kanske att det slank ner en och annan cheeseburgare också…

DNB Dealerpad - Instruktionsfilm

Vi hjälpte DNB att göra en utbildnings- och säljvideo för deras bilfinaniseringsapp Dealerpad. Utbildningsvideos kan med fördel användas till att utbilda personal om en ny produkt/tjänst. De kan även användas i säljsyfte för att få kunden att enklare förstå produkten och vilja köpa den.

Gearwheel - Mässvideo

Produktionsvideo för Gearwheels innovation; växlingsbara rullstolshjul. Videon används flitigt som presentation på mässor över hela Sverige. Produktionsvideos är ett perfekt sätt att presentera sin nya produkt på.

Celebrate Her 2016 - Reklamspot

Konferenstrailer för den färgrika kvinnokonferensen Celebrate her som hålls varje år. En konferenstrailer är ett bra sätt att marknadsföra en konferens eller ett event för att få fler personer att känna till konferensen och vilja komma dit.

Boka en gratis konsultation!

 Kul att du kommit ända hit ner! Det kanske är dags att ta en titt i kalendern och boka ett möte för att se vad vi kan hjälpa dig med. 

Viktor Rommedahl
Kundansvarig och Producent
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

David Sturesson
Creative Director
david@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Port Anders Gata 9
722 12 Västerås

Vägbeskrivning