Preciform

Reklam/presentationsfilm Preciform

Hej! 

Tack för senast.

På den här sidan har vi sammanställt lite av hur vi tänker och vad vi på Wateramark kan leverera åt er. Detta är till för att ge er en indikation på kvalité och pris för en film, och kan ses som en måttstock att mäta en liknande produktion mot. Nedan har vi lagt in en film som ungefär matchar det vi tänker att vi skulle vilja förmedla. Självklart är det mycket som behöver ändras, men det är en bra utgångspunkt för närmare diskussioner. 

Tanken är att vi vill skapa något som väcker uppmärksamhet och ger tittaren en känsla av kvalité för era produkter och ska kunna användas i presentationer och hemsida för att underlätta vid införsäljning. 

 

Mer än bara film

Samtidigt med filmerna finns också möjlighet att ta nya bilder på produktion och produkter. Exempel på bilder från industrier finns nedan, tagna av Robin Ohlausson som också var med på vårt möte.  

Vi hjälper även till med framtagning av grafiska profiler för att underlätta framtida produktioner och definiera hur varumärket ska behandlas i olika format och medier. 

Med vänlig hälsning,
Viktor Rommedahl

 

Fagerhult - About Light - Exempelvideo

Exempel på hur vi tänker att en film ska kunna se ut. Filmen innehåller alla de element som behöver vara med för att man ska kunna bygga en story kring ert varumärke och era produkter. Vi ser färdiga produkter varvat med fabriksmiljöer och livsstilsbilder.

Så här tänker vi:

Vi tänker att man börjar med att visa detaljerna i deras slutgiltiga miljö, på en bil/lastbil för att se kvalitén på det färdiga resultatet. Vi backar processen riktigt snabbt för att se alla steg som krävs innan vi går in igen i detalj på de olika delarna i processen. Här tar vi olika vinklar på maskinerna när de olika detaljerna tillverkas/sätts samman och använder bilder på montaget av de som arbetar där. Vid behov tar vi in 3-4 skådespelare som får göra enkla moment och bli modeller i filmen. Detta för att slippa eventuella diskussioner med personal och få ett professionellt resultat.

Vad krävs/ingår i en produktion

Manus
Planering
Inspelning 3-4 dagar, 3 personer
Musik
Grafik (texter och andra grafiska element som ska bidra till filmen)
Redigering
Hyra av utrustning
Eventuell voice-over
Skådespelare (3-4 pers)

Budget för liknande produktion

ca. 120-150 000kr

Vår process: 

  1. Koncept – Vi går tillsammans igenom tänkta produktioner och koncept för att få en övergripande bild om vad som ska göras. 
  2. Manus – Manus skrivs på samtliga filmer som utångspunkt för förberedelser och sekvenser som måste komma med när man filmar. 
  3. Förberedelser – Vi planerar scener, dagar och inspelningtid för att göra allt så effektivt som möjligt. 
  4. Produktion – Filmning och ljudupptagning, inläsning av manus. 
  5. Redigering – Redigering av filmat  material och tillägg av grafiska element.
  6. Korrigeringar – Utkasten från produktionerna bollas fram och tillbaka, manus och voice-over spikas och spelas in.
  7. Leverans –  Vi levererar filmerna till önskad plattform. 
  8. Distribution – Något som man ofta inte tittar på är hur materialet ska distribueras. Vi hjälper er med enklare strategier och distribution och hosting för era videoklipp då de inte ska ligga på t.ex YouTube (för att slippa reklam och få möjlighet att anpassa uppspelningen. 

Viktor Rommedahl
Kundansvarig och Producent
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

David Sturesson
Creative Director
david@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Port Anders Gata 9
722 12 Västerås

Vägbeskrivning