Northspawn 2020

Nu är planeringen igång för NorthSpawn 2020 och biljetterna har previs släppts. Vi är riktigt stolta över att få vara med på den resan. Här ser du teamet som får allt att hända och har skapat ett riktigt bra event 2 år i rad. Årets event kommer inte bli sämre. Boka upp 24-26 Oktober i kalendrarna för att få vara med på Västerås bästa event 2020. 

För mer information om eventet, besök northspawn.se 

Vi ses där! 

Läs mer 1 Kommentar

Vi har flyttat!

Vi är otroligt glada att få presentera Watermarks nya hem. Från och med idag så kommer vi sitta på Port Anders Gata 9 tillsammans med massor med andra spännande företag. Du är självklart välkommen att hälsa på oss på vårt nya kontor. Kom förbi och ta en kaffe med oss snart! 

Läs mer

Gott Nytt År!

Gott nytt år!⁠

Tillsammans går vi in i ett nytt år fullt med möjligheter spänning. Vi vill tacka kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2019. Mycket har hänt och vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med er! ⁠

Läs mer

Northspawn 2019

Northspawn 2019 är avslutat och vi ser tillbaka på ett event som gett oss otroligt mycket insikter, kunskap, kontakter och erfarenheter. Northspawn skapades för andra året i Västerås och om förra året var bra, så kan vi med all rätt säga att årets event var på en helt ny nivå. Watermark var inhyrda för att sköta allt med livestreamingen vilket blev en succé! Vi är otroligt nöjda med årets event och den utdelning det gav Northspawn i form av tittare och exponering. Eventet kommer växa starkt framöver och nå nya höjder.

Lite snabb statistik från streamingen i år:

 – 464 000 tittade minuter
 – 200 tittare/snitt över all sändningstid (inräknat då vi hade pausbild)
 – 345 nya följare för kanalen

Här finns stora möjligheter för företag som vill synas bland unga med enorma exponeringsmöjligheter. För mer infomration om Northspawn, livestreaming eller videoproduktioner, kontakta Viktor Rommedahl. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. 

Läs mer

En röd tråd genom marknadsföringen

Vi tror att  den röda tråden ska följa med i all marknadsföring som görs. Att göra en reklamfilm får ju positiva effekter för produkten som säljs eller tjänsten man vill nå ut med. Men vore det inte också toppen om den bygger ditt varumärke på ett sätt som gör att man känner igen sig nästa gång ni gör en reklamfilm. Loggan kanske inte är allt som gör att man känner igen sig. Man kanske behöver tänka ett steg längre i vad man kommunicerar. Kanske är det så att man kan dra nytta av materialet i filmen till andra plattformar. Materialet som man samlar på sig kan användas till att göra allt från trycksaker till att ligga på hemsidan så dina kunder direkt vet när de kommit rätt. 

För några av våra kunder har detta varit självklart och det skulle vi vilja hjälpa även dig med. Fundera på vad som är det bästa med ditt varumärke och låt oss göra något fantastiskt av det tillsammans. 

 

 

 

Läs mer

Boka en gratis konsultation!

 Kul att du kommit ända hit ner! Det kanske är dags att ta en titt i kalendern och boka ett möte för att se vad vi kan hjälpa dig med. 

Viktor Rommedahl
Kundansvarig och Producent
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

David Sturesson
Creative Director
david@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Port Anders Gata 9
722 12 Västerås

Vägbeskrivning